3DT Digital

3DT digital

dizajn enterijera i eksterijera

3D vizualizacija

Želite da vidite vaš objekat pre izgradnje?

Želite da vidite kako se nov nameštaj uklapa u vaš prostor?

Želite da vidite kako bi nova fasada izgledala na vašoj kući?

Nije nikakav problem. Mi smo tu za vas!

3DT digital

Slika govori više od 1000 reči!

 

3D vizuelizacija predstavlja najnoviji trend u arhitekturi koja je omogućila da se dizajn enterijera podigne na viši nivo.

Kreiranjem trodimenzionalnih visoko realistični modela moguće je prikazati objekat baš onako kao što ih ljudsko oko vidi u prirodi.

Klijenti mogu uz pomoć 3D vizuelizacije da se upoznaju sa svojim budućim eksterijerom i enterijerom iz bilo kog ugla.

O nama

Mi ne dizajniramo enterijere, mi stvaramo domove. To je ono što nas izdvaja od drugih. Naš cilj je pre svega da razumemo klijenta, da upoznamo njegov stil i nakon toga materijalizirati njegove ideje o o idealnom domu.

Da li ste ikada ušli u enterijer koji vas je apsolutno očarao? Bili u prostoru u kome ste se dobro osećali? Jeste li primetili detalje na koje nikada ne biste pomislili prilikom opremanja?

Upravo je to naš cilj. Dajte svom domu pravi duh, stil i bezvremenost.

Rado ćemo osmisliti I vizuelizovati dom u kojem ćete se osećati ugodno. Popričaćemo o vašim idejama i zajedno proći kroz sve mogućnosti.

Ukoliko ste zainteresirani, kontaktirajte nas i pripremit ćemo Vam prihvatiljivu ponudu.

Šta je dizajn

enterijera?

Dizajn enterijera zasnovan je na tome kako doživljavamo prostor. On je veoma važan jer predstavlja deo našeg svakodnevnog prostora i utiče na to kako živimo, radimo, odmaramo, igramo se…

Svi mi želimo da nam prostor bude lep. Ali to nije dovoljno. Ako je lep a nije funkcionalan i udoban nismo ništa uradili.  Možemo kupiti najskuplju i na prvi pogled u salonu nameštaja najlepšu ugaonu garnituru ali ako se ona stilom ili dimenzijama ne uklapa u naš prostor u njemu se nećemo ni osećati udobno.

Dizajner enterijera tu nastupa. Da sve lepo uklopi i na kraju Vam sve to lepo prezentuje preko 3D modela.

Šta radimo

3DT digital

enterijer

3DT digital

eksterijer

3DT digital

nameštaj

3DT digital

poslovni objekti

Upotreba

3D vizualizacije

Dizajn enterijera se koristeći savremene tehnologije i upotrebu 3D Vizualizacije podiže na jedan novi nivo. Putem modela moguće je realistično prikazati budući izgled prostora. Klijenti uz pomoć 3D vizualizacije mogu da se upoznaju sa svojim budućim eksterijerom i enterijerom iz bilo kog ugla.

Ukoliko ste u fazi izgradnje ili renoviranja stambenog odnosno poslovnog prostora, jako je korisno imati osobu koja će pomoći u osmišljavanju i vizuelizuciji vaših zamisli izradom 3D modela enterijera ili eksterijera. Na taj način na najbolji način možete steći osećaj o samom prostoru, dimenzijama, nameštaju, rasporedu, dekoraciji, bojama…

U mogućnosti smo da prikažemo objekat pre izgradnje u realnom okruženju i dimenzijama. Izaberite materijale, nameštaj, boje… Sama gradnja ili uređenje prostora je dosta stresna. Olakšajte sebi, pripremite se i na vreme dizajnirajte svoj prostor.

Kako radimo

3DT digital

prikaz fotografijom

video animacija

3DT digital

360 virtualna realnost

Postupak izrade

Ceo postupak izrade 3D modela i dizajna Vašeg prostora je relativno jednostavan. Čak se sve može završiti online.

Neophodno je da nam samo pošaljete neophodne informacije kao što su precizne dimenzije, projekat ako posedujete, slike postojećeg prostora i Vaše žalje. Posle nastupamo mi.

Za detaljan opis postupka kliknite ovde.

Predstavite svoje želje

Mogućnost prikaza objekta pre izgradnje u realnim uslovima i dimenzijama. Izaberite materijale, nameštaj, boje…  Sama gradnja Ili uređenje prostora je dosta stresna. Olakšajte sebi, pripremite se i na vreme dizajnirajte svoj prostor

Sprečite neprijatna iznenađenja

Mogućnost ranijeg uočavanja nedostataka u projektu i dizajnu a samim tim pored uštede u vremenu koje je neophodno da bi se ispravila greška štede se i finansijska sredstva jer svaka popravka košta.

Marketinški pun pogodak

3D vizuelizacija predstavlja veliki marketinški potencijal za investitore. Uz pomoć 3D modela investitori mogu potencijalnim kupcima predstaviti objekat koji je u izgradnji. Praksa pokazuje da se objekti koji su tek u planovima ili u izgradnji a za koje postoje 3D vizuelizacija mnogo brže prodaju od objekata koji ih nemaju.